Luft til luft varmepumpe

Med en luft til luft varmepumpe får du en økonomisk varmeløsning der giver et godt indeklima. En luft luft varmepumpe er særdeles velegnet til dig som har et mindre etplans hus hvor der ikke er så stort et område at dække. Luft til luft varmepumpen er typisk en del billigere end de andre typer varmepumper og er samtidig meget nem og hurtig at installere. Du kan derfor forholdsvis enkelt skifte f.eks. de gamle el-radiatorer ud med en luft varmepumpe og spare penge på ingen tid.

Luft til luft varmepumpe til sommerhuset

Et af de steder hvor man oftest ser at luft luft varmepumpen bliver brugt, er i sommerhuset. Her har du typisk et mindre område der skal opvarmes og behovet er ikke lige så stort hele året rundt. I mange ældre sommerhuse er eneste varmekilde nogle meget strømslugende el-radiatorer, som ikke er særligt effektive. Du kan derfor med stor fordel skifte til en luft varmepumpe i sommerhuset og spare en del varmekroner, samtidig med at du får et mere behageligt indemiljø. Ring til os for at høre nærmere om dine muligheder.

Hos Fyns Energi og VVS bruger vi varmepumper med luft fra forskellige mærker og udvælger den der passer til netop dit behov. Du kan se et udsnit af nogle af de modeller vi forhandler nedenfor og er altid meget velkommen til at kontakte os.

Bosch luft til luft varmepumper

Varmepumperne fra Bosch er at finde på Energistyrelsens oversigt over de bedste varmepumper når det kommer til at udnytte energien. Du er derfor sikret en luft varmepumpe med en høj effektivitiet og stor driftssikkerhed. Vi fører bl.a. Compress AA serien.

Bosch Compress 7000 AA

Bosch’s topmodel inden for luft til luft varmepumper. Leverer op til 4,6 kW og har høj SCOP værdi på hele 4,2.

Pumpen dækker et stort område og har endda fået Svanemærket som tegn på at miljøet og energien bliver udnyttet til fulde.

Bosch giver 5 års garanti på denne luft luft varmepumpe, som har mange smarte funktioner, bl.a. indbygget timer, fjernstyring via mobil, selvrensning mm.

Luft til luft varmepumpe fra Bosch

 

Bosch Compress 5000 AA

God varmepumpe til sommerhuset. Den indbygge Hot-Gas og Hot-Pipe teknik gør, at pumpen selv renser og sørger for at den ikke iser til når det bliver koldt og fugtigt uden for.

Spar ca. 50% på varmeregningen i forhold til med elvarme. Er meget nem at installere og derfor også rigtig god til dit sommerhus.

Kan som Compress 7000 også styres via en App til din mobiltelefon.

Bosch luft luft varmepume

 

Bosch luft til luft varmepumper

Ring til os

40 33 66 13

Her bor vi

Odense

Skriv til os

jj@fyns-vvs.dk

Fyns Energi & VVS v/ Jesper Jørgensen - Tel. 40 33 66 13 - jj@fyns-vvs.dk

Følg Fyns Energi & VVS på Facebook