Jordvarme

Jordvarme fyn

Jordvarme fyn og omegn

Fyns Energi og VVS har i mange år beskæftiget sig med at installere og give jordvarme tilbud til dem, der gerne vil spare på varmeregningen. Udover at spare på varmen, så giver et jordvarmeanlæg en masse miljøvenlige fordele, da det er en vedvarende energikilde, som ikke skader miljøet.

 

Hvordan kommer jeg igang?

Det at få jordvarme kan virke som et stort projekt at gå igang med. Det første man skal gøre er at finde ud af, om det kan betale sig i forhold til din boligtype og nuværende varmekilde. Det næste skridt er at udregne, hvor stor den årlige energibesparelse er sammenholdt med den indledende investering til anlægget. Når man kender disse forhold, kan man se hvor langt tilbage betalingstiden er, samt hvor meget ens bolig bliver øget i værdi.

Alle disse spørgsmål kan umiddelbart være svære at svare på selv. Derfor er vi klar til at hjælpe dig godt igang, hvor det første skridt er at ringe eller skrive til os, så screener vi din situation i telefonen. Det næste skridt er et uddybende møde, hvor vi beregner besparelser, tilbagebetaling og investeringens omfang.

 

Spar penge på varmeregningen

Jordvarme er yderst effektivt og kan spare dig for op til 60% på varmeregningen i forhold til ældre oliefyr, gasfyr og elvarme. Hvis du gerne vil høre om hvor meget du kan spare, så ring til os, så kan vi vurdere ud fra din boligstørrelse og nuværende energikilde, hvor meget du kan spare årligt samt give et bud på hvor hurtigt du kan afdrage et nyt anlæg.

 

Hvordan virker jordvarme?

Jordvarme er blevet populært hos danskerne og flere vælger at investere i et nyt jordvarmeanlæg for at varme boligen op. En jordvarmepumpe henter varmen fra energien i din grund og er på lang sigt en rigtig god varmeløsning, især for nye huse. Hos Fyns Energi og VVS fører vi jordvarmepumper fra de bedste mærker, som leverer en høj virkningsgrad og holder i rigtig mange år fremadrettet. Se nogle af vores produkter nedenfor og kontakt os gerne.

Jordvarme fyn

Læs mere om hvordan et jordvarme anlæg virker her.

 

Vølund jordvarmepumper

Vølund leverer varmepumper af høj kvalitet og med stor driftsikkerhed. Vølund laver desuden VPA/VPAS varmtvandsbeholdere som er specifikt beregnet til netop deres jordvarmepumper.

 

Vølund F1145, F1245, F1345 Jordvarmepumpe

Vølund F1145 varmepumpe

Vølund F1145 er en jordvarmepumpe i høj kvalitet og leverer høj ydelse. Meget høj effektivt og brugervenlighed via et nemt kontrolpanel på varmepumpen.

Designet er modulopbygget så der kan monteres tilbehør nemt og enkelt. F.eks. ventilation eller tank. Passer ind i det moderne og enkleudseende.

Larmer og generer meget lidt. Bemærkes stort set ikke i hverdagen.

Kan fås både med og uden integreret varmtvandsbeholder på 180 liter.

 

Vølund F1355, S1155, S1255 og S1255

Vølund F1255 jordvarmepumpe

Denne jordvarmepumpe fra Vølund er frekvensreguleret og justerer derfor selv ydelsen alt efter hvad du har brug for i hjemmet. Dette sker via en indbygget kompressor og hjælper til at spare dig penge, samtidig med at du har en behagelig varme når du er hjemme og ønsker det.

God varmepumpe til mange slags husstørrelser. Effekten kan udvides hvis man f.eks. bygger til eller får større behov senere hen. S1255 har Passiv køling og indbygget varmtvandsbeholder.

 

Bosch jordvarmepumper

Bosch er blandt de abolut førende når det kommer til jordvarmepumper. I deres Compress serie finder du jordvarmepumper fra 4,5 kW og op til så meget som 84 kW. Hos Bosch får du en jordvarmepumpe hvor teknologien er helt i top og der er tænkt over tingene. Pumperne er f.eks. gjort klar til at blive styret via internettet ved hjælp af deres iCom system. Det gør, at du kan justere og kontrollere din jordvarmepumpe via din smartphone, både derhjemme og når du er væk hjemmefra.

Bosch Compress 6000 LW og LW/M

Bosch compress 6000 jordvarmepumpe

Jordvarmepumper velegnede til enfamilieshuse med meget høj virkningsgrad og effektivitet. Meget støjsvag.

Stort display og overskuelig menu gør styringen nem og enkel. Styringen kan desuden foretages via en app på din smartphone.

Kan fås både med og uden integreret varmtvandsbeholder og med ydelse fra 8 til 17 kW.

Bosch Compress 5000 LW

Bosch compress 5000 varmepumpeVelegnet til flerefamilieshuse eller større ejendomme. Meget høj ydelse på helt op til 42 kW. Lavt støjniveau.

Kan som 6000-serien nemt og enkelt styres både via display og internet.

Denne jordvarmepumpe kan ikke fås med integreret beholder og skal tilsluttes ekstern varmtvandsbeholder.

Metro Therm jordvarmepumper

Metro har en meget enkel serie af jordvarmepumper kaldet Metrosaver:

 

Metrosaver MB og UB

Metrosaver jordvarmepumpe med beholder

Kan fås med eller uden indbygget varmtvandsbeholder, som er på 180 liter.

Nem at betjene via stort farvedisplay. Kan indstilles til perioder hvor man ønsker en bestemt regulering, f.eks. ved ferier og lignende.

Kan fås i ydelser fra 6 til 12 kW.

 

Ring til os

40 33 66 13

Her bor vi

Odense

Skriv til os

jj@fyns-vvs.dk

Fyns Energi & VVS v/ Jesper Jørgensen - Tel. 40 33 66 13 - jj@fyns-vvs.dk

Følg Fyns Energi & VVS på Facebook