Oliebrænder

Ved at udskifte din gamle oliebrænder i dit oliefyr til en ny, får du rigtig mange fordele. Fyrer du med oliefyr, afhænger din fyringsøkonomi rigtigt meget af, hvor effektivt dit fyr er til at afbrænde olien og dermed skabe varme. Jo større effektivitet, jo billigere er det for dig at holde huset varmt. Fyringsøkonomien afhænger aller mest af, hvor god din oliebrænder er, og du bør derfor overveje, om det er tid til at anskaffe en ny, hvis den, du har i forvejen, er flere år gammel. De nye oliebrændere er meget effektive og kan derfor være med til at spare dig for mange varmekroner fremover – desuden vil de mindske din negative påvirkning af miljøet. Derudover er det også forholdsvist billigt at udskifte din gamle oliebrænder, og du vil derfor hurtigt kunne tjene de investerede penge hjem igen. Nedenfor kan du se et udvalg af de produkter, vi fører, som alle sikrer dig en lang levetid og høj virkningsgrad.

Milton Riello Oliebrænder

Produkterne fra Milton passer til stort set alle de oliekedler, der forhandles rundt omkring i Danmark. Du kan derfor være temmelig sikker på, at du nemt kan udskifte din gamle brænder til en ny Riello. Kvaliteten er i top, og du får her en oliebrænder med en meget høj driftsikkerhed.

Oliebrænder fra Milton Riello

Specifikation Data
Kapacitet 16,6 – 27,3 kW
Pumpetryk 8-15 bar
Effektforbrug 290 W maks.
Driftsform Et-trins

Electro Energy Basic B1 og B2

Den nye og topmoderne Basic-brænder lever på alle punkter op til tidens krav. Brænderen forvarmer olien til 70°C og sikrer derved en økonomisk opvarming af boligen. Det nyudviklede reguleringssystem betyder, at lydniveauet er reduceret og luftreguleringen er præcis.

Electro Energy brændere

Data B1 Basic B2 Basic
Kapacitet 14,2 – 36,3 kW 46 – 131 kW
Indfyret oliemængde 1,3 / 3,06 kg 3,9 / 9 kg
Eltilslutning 220 V 220
Olieforvaming Ja Ja
Godkendelse CE 0036 0388/02 CE 0036 00388/02

Ring til os

40 33 66 13

Her bor vi

Odense

Skriv til os

jj@fyns-vvs.dk

Fyns Energi & VVS v/ Jesper Jørgensen - Tel. 40 33 66 13 - jj@fyns-vvs.dk

Følg Fyns Energi & VVS på Facebook