Baxi pillefyr

Uanset om det er gas, olie eller biobrændsel, er Baxi en af de absolut førende leverandører. Med et Baxi pillefyr får du et produkt, hvor der ikke er gået på kompromis nogle steder. Baxi er den største producent af varmekedler i hele Skandinavien, og med et Baxi pillefyr får du et produkt af meget høj kvalitet. De er utroligt stabile og holdbare, og du er derfor sikret en løsning, der holder i mange år frem. Fyns Energi og VVS fører flere forskellige af de mest populære modeller. Kontakt os gerne for bl.a. at gøre nærmere om priser på Baxi pillefyr, installation, service mm.

Baxi multiheat 1,5

En af de mest populære modeller er Baxi multiheat stokerfyr, som kan benyttes med både træpiller og andre forskellige brændselsformer, som f.eks. træflis. Det har en høj nyttevirkning på ca. 89-91% og betjenes utrolig nemt med trinløs indstilling og digital styring. Baxi multiheat fås i flere forskellige størrelser og er derfor også en god mulighed for dig, uanset dit behov og størrelse af bolig.

Baxi multiheat pillefyr

Baxi TPK-24

Baxis mest populære pillefyr TPK24 kombinerer høj teknologi og miljøvenlighed. Pillefyret er udstyret med en Scandpell træpillebrænder, som giver en virkningsgrad på 91 % og muliggør modulerende drift af stokerfyret. Pillefyret er desuden udstyret med automatisk tændingsmodul og overkogstermostat. Det er en fremragende løsning for både din pengepung og ikke mindst miljøet, da du ved at fyre med træpiller med dette fyr kan reducere din CO2-udledning markant.

Baxi pillefyr TPK-24

Specifiktation Data
Højde 1270 mm
Bredde 600 mm
Dybde (bundramme) 590 mm
Dybde (total) 745 mm
Vægt (uden vandindhold) 230 kg

Ring til os

40 33 66 13

Her bor vi

Odense

Skriv til os

jj@fyns-vvs.dk

Fyns Energi & VVS v/ Jesper Jørgensen - Tel. 40 33 66 13 - jj@fyns-vvs.dk

Følg Fyns Energi & VVS på Facebook