Gasfyr tilbud

 

Gasfyr tilbud – Ring i dag

Gasfyr tilbud

Skift nu og spar op til 30% på dit gasforbrug!

Lige nu tilbyder vi, at du kan få et gasfyr fra Vaillant inkl. 75 liters varmtvandsbeholder og trådløs klimastyring! Vaillant leverer uden tvivl et af de bedste gasfyr på markedet – både med hensyn til forbrug, æstetik og vedligeholdelse.

Håndværkerfradrag 2017

Med den nye finanslov fra 2016 giver staten 12.000 kr. i håndværkerfradrag pr. person over 18 i husstanden, til projekter der understøtter grønne omstillinger, dette udløser en tilbagebetaling på ca. 4000 kr.

Finansiering

Vi har også mulighed for finansiering over 10 år, kontakt os for at høre mere om vilkår hertil.

Har du spørgsmål? Ring på 40 33 66 13

Lidt om Vaillant gasfyr:

 

Med Vaillants A-mærkede ecoTEK plus gaskedel får du maksimal komfort samt nem og enkel betjening med brugervenlige drejekontakter og oplyst display. Gaskedlen har rustfri varmeveksler, hvilket garanterer en sikker og effektiv drift i mange år. Samt får du en flot installation monteret med lodret aftræk, trådløs styring og designtilpasset varmtvandsbeholder på 75 liter.

Læs mere om Vaillant gasfyr!

Her er et billede af en vores installation med Vailliant gasfyr:

Vailliant gasfyr

Hvem er vi?

Gasfyr-tilbud

Vi har stor erfaring med installering og udskiftning af gasfyr og sørger for, at det både ser pænt ud, og at alt virker 100%, som det skal, inden vi kører igen. Du finder vores kontaktoplysninger ved at trykke her.

 

gasfyr expert tilbud

 

Ring til os

40 33 66 13

Her bor vi

Odense

Skriv til os

jj@fyns-vvs.dk

Fyns Energi & VVS v/ Jesper Jørgensen - Tel. 40 33 66 13 - jj@fyns-vvs.dk

Følg Fyns Energi & VVS på Facebook