Damixa

Damixa forhandler i Odense

Damixa armaturer er designet med både funktion og udseende i mente. De er derfor oftest både nemme at betjene, lavet i rigtig god kvalitet og samtidigt pæne at se på. Ud over armaturer og reservedele til badeværelset, producerer Damixa også forskelligt udstyr til bl.a. køkkenet. Især Damixa Venus er et meget populært armatur, som er kendt for et moderne og rigtig flot design og samtidig er utrolig funktionelt og nemt at betjene.

Damixa forhandler

Fyns Energi og VVS er officiel Damixa forhandler og installatør. Damixa (www.damixa.dk) ligger i Odense og har eksisteret siden 1932. De har derfor meget stor erfaring inden for især produktion af armaturer, blandingsbatterier og andet tilbehør til badeværelset. Som Damixa forhandler i Odense og på Fyn har vi stort kendskab til Damixas reservedele og produkter. Uanset hvad du leder efter kan vi derfor være behjælpelige og de fleste produkter kan leveres til en fornuftig pris.

Kontakt os gerne idag hvis du har brug for vejledning omkring nogle af Damixas reservedele og løsninger og vi finder sammen en løsning der passer til dit behov.

Ring til os

40 33 66 13

Her bor vi

Odense

Skriv til os

jj@fyns-vvs.dk

Fyns Energi & VVS v/ Jesper Jørgensen - Tel. 40 33 66 13 - jj@fyns-vvs.dk

Følg Fyns Energi & VVS på Facebook