Scotte pillefyr

Et Scotte pillefyr er blandt de mest effektive på markedet og utroligt populære. Dette skyldes, ud over effektiviteten, at et Scotte pillefyr er forholdsvist prisvenligt og yder høj værdi for pengene. Deres pillebrændere er gennemtestede gennem mange år, og Scotte laver et produkt af meget høj kvalitet, som giver stabilitet og leverer i mange år frem. Alt i alt giver dette en løsning, der er særdeles favorabel for dig som forbruger, da du kan få et godt pillefyr til en fornuftig pris og dermed få en varmeløsning, der både skåner miljøet og sparer dig for en masse penge fremover.

Scotte pillefyr

De fleste stokerfyr fra Scotte har eltænding, som sørger for at tænde og slukke for fyret, når der er behov for det. Dette sikrer, at du ikke bruger unødvendigt brændsel og sparer dig for mange penge i det lange løb. Derudover minimerer det selvfølgelig også den tid, du eventuelt ville skulle bruge på justeringer, og gør det nemt og enkelt. Typisk vil du opleve en nyttevirkning på omkring 90% med et Scotte pillefyr. Dette er helt i toppen, for hvad man kan forvente af et moderne stokerfyr, og samtidig er CO2-udledningen helt i bund.

Et Scotte pillefyr leveres sammen med en blackstar kedel. Blackstar-kedlen er lavet med lodret røgslag, der gør at røggasserne hurtigt afkøles, derudover er den utroligt rengøringsvenlig. Kvaliteten er igen i top, hvilket sikrer dig en lang holdbarhed.

Ring til os

40 33 66 13

Her bor vi

Odense

Skriv til os

jj@fyns-vvs.dk

Fyns Energi & VVS v/ Jesper Jørgensen - Tel. 40 33 66 13 - jj@fyns-vvs.dk

Følg Fyns Energi & VVS på Facebook