Blødgøringsanlæg fra BWT godkendt til drikkevand

 kalkfjerneranlæg

Slip af med kalk – spar penge og besvær!

  • Ikke mere rengøring af grimt og hvidt kalk i badeværelset
  • Ikke flere tilkalkede vandrør som begrænser vandet
  • Ikke mere afkalkning af dine husholdningsapparater
  • Slip for at bruge skyllemiddel, uden kalk er dit tøj altid blødt
  • Dit hår bliver blødere og din hud kan bedre optage cremer

Beskyt dit hjem med et BWT blødgøringsanlæg og spar penge

Der er direkte penge at spare med blødgøring af vand. Dine apparater bruger mindre el, din dyre kaffemaskine eller elkedel holder markant længere, man behøver færre rengøringsmidler, din vaskemaskine og opvaskemaskine vasker bedre, holder længere og bruger mindre strøm.

Træt af tilstoppede brusehoved eller vandhane?

Uden kalk slipper du for den der irriterende vandstråle, som sprøjter vand i en tynd flot stråle direkte ud af kabinen. Du slipper også for at din vandhane bliver tilstoppet, og dine fliser forbliver den farve de var da du købte dem.

Efter 1 år uden kalk er forskellen enorm, se selv her:

Det er nemt og billigt at komme igang – kontakt os på: 40 33 66 13

Vi er certificeret installatør af BWTs produkter, og vi bruger dem selv i privaten. Det gør vi fordi det er kvalitet, og når først man har oplevet et hjem uden kalk, så går man aldrig tilbage igen. Priserne starter helt ned fra 15.600 monteret for et anlæg til en almindelig dansk bolig. Hvis du gerne vil have et specifikt tilbud, så ring eller skriv til os, og fortæl oplys os om dit vandforbrug.

Sådan virker det

AQLIFE Blødgøringsanlæg

Blødgøringsanlægget bliver installeret der, hvor vandet kommer ind i huset, dvs. lige efter stikledningen kommer ind. Blødgøringsanlægget fjerner derfor kalken fra alt vand som bruges i huset, både drikke, brugsvand og varmesystemet.

Et BWT blødgøringsanlæg virker ved at lave en ionbytning, som fjerner kalcium- og magnesiumioner fra vandet. Anlægget bruger kun salt, og virker automatisk. Det eneste man skal gøre er at påfylde salttabletter, vi anbefaler de desinficerende Sanitabs salttabletter. Ionbytning er en anerkendt teknologi, som har været brugt i industrien i mere end 50 år.

Blødgøringsanlæg godkendt til drikkevand

BWT sørger løbende for at deres anlæg er godkendt og lever op til DVGW (Deutsche Verein des Gas- und Wasserfaches). AQA life og AQA Basic er begge certificeret ved DVGW, som vil sige at de overholder alle nationale og internationale retningslinier og normer vedrørende sikkerhed, hygiejne og miljøbeskyttelse.

Hvis du vil læse mere om BWT blødgøringsanlæg, kan du finde dem her.

Vil du vide mere ? kontakt os på: 40 33 66 13

Sanitabs blødgøringsanlæg

Ring til os

40 33 66 13

Her bor vi

Odense

Skriv til os

jj@fyns-vvs.dk

Fyns Energi & VVS v/ Jesper Jørgensen - Tel. 40 33 66 13 - jj@fyns-vvs.dk

Følg Fyns Energi & VVS på Facebook