Varme og vvs

Vores mål er at gøre VVS og energi til kunst og en naturlig del af indretningen i det moderne hjem. Når man skal ud og have lavet ny VVS installation, så er der mange overvejelser man gør sig. Vi har mange års erfaring indenfor alle typer af energi og VVS installationer, og vi er eksperter i installering, reperation og service af de fleste førende mærker. Vores primære arbejdsområde er på hele Fyn, og vi har nu i et årti været en af de førende indenfor VVS i Odense, Fyn og omegn og det er vi meget stolte af.

Nyt badeværelse?

Vi har stor forståelse for, at folk har meget forskellige krav til et nyt badeværelse. Derfor er en af de vigtige ting for os at forstå dit behov, og levere en ydelse der passer til i pris, som samtidig giver den bedste kvalitet. Vi har igennem tiden lavet alt fra komplette luxus VOLA badeværelser til det almindelige funktionelle VVS installationer, som alle kan være med på. Så hvis du skal have lavet nyt bad eller nyt toilet, så lad os høre om dit projekt, så kan vi uforpligtienge give et tilbud, hvor vi garantere at pris og kvalitet går op i en højere enhed.

Ny varmekilde?

I Danmark findes der mange forskellige typer af varmekilder bl.a. Fjernvarme, gasfyr, oliekedel, jordvarme, solenergi, pillefyr osv. Vi har igennem mange år installeret og forhandler disse løsninger, og det gør at vi både er eksperter i at finde den rigtige varmekilde til dit behov, og samtidig servicere og installere reservedele på din nuværende varmeinstallation. Du kan læse meget mere om vores forskellige services og produkter her på siden.

Ny varmtvandsbeholder?

Vi har alle størrelser af varmtvandsbeholdere og vi forhandler alle de førende mærker. Du kan læse mere om varmtvandsbeholderne her og se vores aktuelle tilbud under vores tilbudssektion i toppen.
Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?
Så tøv ikke med at kontakte os, så svarer vi inden for kort tid.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?
Så tøv ikke med at kontakte os, så svarer vi inden for kort tid.