Vølund pillefyr – Book et besøg

Vi vil gerne sikre, at alle går ind i efteråret og vinteren med ro i sjælen og varme i hjemmet? Derfor har Vølund lige nu en kampagne, hvor du kan vinde et pillefyr – Tryk på billedet og læs mere.

Kontakt os for at få et samlet tilbud på pillefyr og opsætning. Vi kan også aftale at du får en live demonstration af Vølund Pellux 100 pillefyr.

Vølund Pellux 100

Vølund varmeteknik har i over 100 år været blandt de førende inden for varmebranchen og er det stadig. Dette gælder bestemt også, når det kommer til stokerfyr, hvor især Pellux-serien er populær. Udover en høj kvalitet kan du også forvente mange års levetid og ikke mindst en rigtig god service.

  • Skift fra oliefyr og spar op til 13.000 om året på din varmeregning
  • CO2 neutral energikilde
  • Energimærke A
  • Selvrensning sikre lav vedligeholdelse

Vølund Pellux 100 er det træpillefyr vores kunder er mest tilfredse med, hvis du vil vide mere så kontakt os på 40 33 66 13.

Vølunds PELLUX 100 er markedets mest populære stokerkedel. Pillefyret leveres komplet med Stoker PB Max modulerende 6-20 kW brænder, 350 liter designmagasin og snegl. Dette Vølund pillefyr er lavet med en specialudviklet kedel til Stoker. Det har et meget lavt varmetab, da kedlen er isoleret med miljøvenlig uld. Dette sikrer dig en større udnyttelse og ikke mindst en større besparelse, samtidig med at du skåner miljøet. Vølund Pellux 100 kommer med en PB20 MAX pillebrænder. Rengøring er gjort lettere, da fyret har et lodret konvektionssystem, og der er desuden automatisk rensning, hvilket også giver en større virkningsgrad. Der er nem adgang gennem en stor låge, når der skal udføres både service og rengøring. Justering af brænderen på Vølund pellux 100 gøres også utroligt nemt ved hjælp af inspektionsglasset i lågen. Rørtilslutninger kan kobles på både bagpå og i toppen af fyret. Udover automatisk rensning tilbyder dette Vølund pillefyr også andre smarte funktioner, der gør det nemmere for dig som bruger. Vølund Pellux 100 har automatisk tænd- og slukfunktion, og der findes desuden et rigtigt godt sortiment af ekstraudstyr til dette stokerfyr. Vi anbefaler dette Vølund pillefyr til huse mellem 140 og 300 kvadratmeter.

PELLUX 100
Effekt6-20 kW
Højde966 mm
Bredde526 mm
Dybde805 mm
Vægt200 kg

Installation af Vølund pillefyr

Installation af Vølund Pellux 100 fylder meget lidt i forhold til andre pillefyr. Hvis du ønsker at se en installation og få en demonstration af pillefyret, så kontakt os gerne, det er 100% gratis og uforpligtigende.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?
Så tøv ikke med at kontakte os, så svarer vi inden for kort tid.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?
Så tøv ikke med at kontakte os, så svarer vi inden for kort tid.