Gennemstrømningsvandvarmer

Metro Therm Gennemstrømningsvandvarmer

Fyns Energi og VVS kan nu med stolthed præsentere den revulutionerende METRONETTE Vision.

Metro Therm har fornyeligt lanceret en banebrydende gennemstrømningsvandvarmer, der kan spare dig for over 2.000 kWh/år sammenlignet med normale fjernvarme units. Den store besparelse kommer ved, at METRONETTE Vision kan lukke for tomgangsflowet og derved spare 5.8 kWh/døgn, som er det normale tab i andre gennemstrømsvekslere. 

En elektronisk gennemstrømsvandvarmer har den fordel at den varmer vandet når du bruger det, istedet for løbende at have en varmtvandsbeholder med varmt vand i. Den benytter stadig fjernvarmen til at opvarme husstandens vand, men kun når der tændes for det.

METRONETTE kommer med mange smarte funktioner, der både giver dig flere frihedsgrader og større energi besparelser.

 

  • Mulighed for at have differentieret fremløbstemperatur til køkken og bad. Der kan f.eks. indstilles til 40°C i badet og 55°C i køkkenet. Dette giver et mindre energitab på de rør hvor en højere temperatur ikke er nødvendig.

 METRONETTE Vision

  • Ensartet temperatur ved aftapning. Med avancerede elektronisk styring, kan varmeveksleren styre aftapningstemperaturen inden for 2 grader af den ønskede temperatur. 

 

  • Automatisk standby funtion. Den elektroniske gennemstrømningsvandvarmer kan selv registrere når der ikke er blevet brugt varmt vand i en længere periode f.eks. 48 timer. Dette resultere i at den vil automatisk gå på standby, og vågne op igen når der bliver tændt for det varme vand i huset. 

 

  • Mulighed for at indstille et delay giver mindre energispild. METRONETTE Vision har mulighed for at man indstiller en lille forsinkelse på det varme vand, dette er især smart hvis man har et 1-grebs batteri, da man ofte tænder for vandet før man vælger om det skal være koldt eller varmt vand. Dvs. med et delay undgår man at vandvarmeren åbner for fjernvarmen medmindre man gerne vil have varmt vand.  

 

  • Komplet isolering af hele enheden mindsker varmetabet. Ved at lave en komplet isolering af gennemstrømningsvandvarmeren er det muligt at reducere tabet af energi til bare 1/3 i forhold til traditionelle gennemstrømningsvandvarmere.

 

  • Alle indstillinger kan styres via din PC. METRONETTE Vision kommer forprogrammeret, men det er muligt at lave dine egne personline indstillinger via et pc program. 

 

Lær mere om METRONETTE Vision her.

Tekniske data:

METRO 127902601 Max. differenstryk fjernvarme 250 kPa
Effekt 37 kW Max. fjernvarme temperatur 85°C
Fjernvarme temperatur Ind/Ud 60°C / 26°C Tryktin fjernvarme / brugsvand PN10 / PN10
Brugsvand temperatur Ind / Ud 10°C / 45°C Elforsyning 230V + J
Flow fjernvarme 15,6 l/min Tilslutning til PC USB
Flow brugsvand 15,2 l/min Mål HxBxD (inkl. rør) 560x275x235 mm
Min. differenstryk fjernvarme 40 kPa Vægt 8 kg
       

 

Teknisk diagram

Ring til os

40 33 66 13

Her bor vi

Odense

Skriv til os

jj@fyns-vvs.dk

Fyns Energi & VVS v/ Jesper Jørgensen - Tel. 40 33 66 13 - jj@fyns-vvs.dk

Følg Fyns Energi & VVS på Facebook